L’actor Nicholas Hoult es posa en la pell de Tolkien al biopic sobre el creador d”El senyor dels anells’

La premiada a Cannes 'Largo viaje hacia la noche' arriba aquest divendres als cinemes

L’escriptor anglès J. R. R. Tolkien, creador de llibres com el ‘Hobbit’ o l’univers d”El senyor dels anells’ arriba a la gran pantalla de la mà del biopic ‘Tolkien’, que s’endinsa en els seus anys de formació. L’actor Nicholas Hoult protagonitza aquesta pel·lícula dirigida per Dome Karukoski. Aquesta setmana també cal destacar l’estrena de la premiada a Cannes, la xinesa ‘Largo viaje hacia la noche’ dirigida per Gan Bi; el retorn de les aventures dels ‘Men in black’ amb Tessa Thompson, Chris Hemsworth i Liam Neeson i la pel·lícula francesa ‘La biblioteca de los libros rechazados’, de Rémi Bezançon, adaptació del best seller de l’escriptor, guionista i director David Foenkinos.
La pel·lícula ‘Tolkien’ s’endinsa en els anys de formació de l’escriptor de la saga d”El senyor dels anells’, en la seva recerca de l’amistat, l’amor i la inspiració artística en el grup d’inquiets estudiants del qual en forma part. En aquest context, esclata la Primera Guerra Mundial que amenaça en destrossar aquesta associació. Tot això inspiraria a Tolkien a escriure les seves novel·les més famoses.

‘Men In Black International’

Publicitat

Tornen a la gran pantalla les aventures dels ‘Men in black’ en el film ‘Men In Black International’ amb nous actors protagonistes. En aquest cas, amb Tessa Thompson, Chris Hemsworth i Liam Neeson. En aquesta ocasió, hauran de protegir de nou la Terra i s’enfrontaran ara a una gran amenaça: hi ha un traïdor dins l’oraganització MIB.

‘Pequeño gran problema’

‘Pequeño gran problema’ és una comèdia dirigida per Tina Gordon. Poc abans de la presentació més important de la seva carrera professional, Jordan Sanders (Regina Hall), una poderosa i temperamental executiva coneguda pel seu fort caràcter es desperta en el cos del seu jo adolescent de 13 anys (Marsai Martin). Amb la seva resignada ajudant, April (Issa Rae), que es la única que sap que l’adolescent de 13 anys és en realitat la seva cap, haurà de trobar la forma de recuperar el seu cos adult abans de perdre una gran oportunitat de negoci.

‘Largo viaje hacia la noche’

La cinta xina ‘Largo viaje hacia la noche’, premiada a
‘Un certain regard’ a Cannes, dirigida per Gan Bi arriba a la gran pantalla. Luo Hongwu torna a Kaili, la seva ciutat natal, després d’escapar d’aquesta fa molts milions d’anys. Allí començarà a buscar a la dona que va estimar i que mai va aconseguir esborrar del seu cap. El seu nom era Wan Qiwen. La pel·lícula està protagonitzada per Tang Wei, Sylvia Chang, Meng Li, Huang Jue, Chen Yongzhong, Lee Hong-Chi i Luo Feiyang.

‘La biblioteca de los libros rechazados’

La pel·lícula francesa ‘La biblioteca de los libros rechazados’, de Rémi Bezançon, és una adaptació del best seller de l’escriptor, guionista i director David Foenkinos i està protagonitzada pel guanyador del Premi César Fabrice Luchini, juntament a Camille Cottin i Alice Isaaz. La cinta va tenir una gran acollida de crítica i públic a França superant els 900.000 espectadors a taquilla. En un poble de la Bretanya, hi ha una peculiar biblioteca en la qual hi ha llibres rebutjats per les editorials. Una jove editora visita el lloc i descobreix una novel·la magistral escrita per Henri Pick, un cuiner d’una petita pizzeria que va morir. Segons la seva viuda, Pick mai va llegir un llibre i l’únic que va escriure en la seva vida va ser la llista de la compra.

‘La jaula’

Una bomba explota en un cotxe de la Guàrdia Civil a prop de la illa de Mallorca i mata a dos agents el migdia del 30 de juliol del 2009. La policia activa la denominada ‘Operación Jaula’: cap mitjà de transport pot entrar ni sortir de la illa incloent les embarcacions privades. Aquest fet real, va servir a Marcos Cabotá per portar a terme una història de ficció, en el qual aquest atemptat tindrà conseqüències immediates en la trama de la cinta i en el destí dels seus personatges. ‘La jaula’ està protagonitzada per Xavi Nuñez, Antonia Payeras i Miguel Ángel Jiménez.

‘Kin’

‘Kin’ és una pel·lícula d’aventures dirigida per Jonathan Baker i Josh Baker. Eli (Myles Truitt) és un nen afroamericà de 14 anys que viu a Detroit amb el seu pare adoptiu Hal (Dennis Quaid), un compassiu vidu que percep que l’Eli està caient en el món de la delinqüència. Mentre explora un edifici abandonat, l’Eli es topa amb les restes d’un impacte d’un altre món. Entre les escombraries, troba una estranya caixa metàl·lica que s’emporta a casa i que activa sense voler.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Aragonès defensa el pacte dels PGE “per responsabilitat”

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que han arribat a un pacte amb el Govern...

Les institucions apel·len els homes per denunciar i combatre la violència masclista

Les institucions han apel·lat aquest dimecres els homes perquè denunciïn i combatin la violència masclista que observin o coneguin en altres homes, com amics...

Otegi defensa que la independència “passa per dir ‘Sí’ als pressupostos de l’Estat

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha defensat aquest dimecres que el procés cap a la independència del País Basc "avui passa per...

Colau encara no ha donat cap explicació del tret d’un agent de la Guardia Urbana a un sensellar

La líder de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'"amagar-se" després del tret que un agent...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca