Teletips de cultura jove

Informació pràctica del què passa a Barcelona

Publicitat

Aquest juny la sala Zumzeig estrenarà la pel·lícula ‘Ruben Brandt, coleccionista’ (Milorad Krstic, 2018). El film té el següent argument: “El psicoterapeuta Ruben Brandt pateix malsons inspirats en 13 obres d’art famoses. 4 dels seus pacients, que són lladres experts s’ofereixen per robat totes aquelles obres mestres, ja que creuen que un cop les tingui desapareixeran els malsons. Mentrestant, un grup de companyies d’assegurances contracta a Mike Kowalski, un detectiu privat i expert en robatoris d’obres d’art, per resoldre el cas”. La pel·lícula ha estat premiada al Festival Internacional de Locarno (2018) i al Festival de Cinema europeu de Sevilla (2018)-Millor guió i millor Òpera prima.


El divendres 7 de juny es va inaugurar l’exposició ‘Empathy problem’ de Francesc Ruiz Abad a la galeria Javier Silva de Valladolid.

 

Publicitat

 


L’editor de Tigre de Paper, Simón Váquez, va publicar el dia vuit de juny l’article Losing Barcelona a la revista americana Jacobin Magazine. L’article de Vázquez es fa ressò de la derrota electoral d’Ada Colau a les últimes eleccions municipals i dibuixa el mapa de la situació política actual al consistori. La revista està vinculada intel·lectualment parlant al grup Democratic Socialist of America.


‘El Soterrani’ posa a la venda les entrades per el seu “show de claudicació” els dies 20 i 26 de juny. El show estarà presentat per Manel Vidal, i hi actuaran Oye Sherman, Josep Català, Modgi Joel Díaz, Joan Ferrús, Charlie Pee, Hannah Becker i Roger Pelàez. Podeu comprar aquí les entrades.

Aquesta és la informació pràctica que l’organització ha posat a disposició del públic: “Resumint: 5 euros, 6 còmics, 1 presentador i en Joel. Us ho perdreu? Segur que sí si no ens doneu els vostres diners ARA”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes