La hiperconnectivitat i els nous lideratges centren el primer debat de Cruïlla Talks

David Trueba, Gemma Nierga, Patricia Plaja, Bernat Dedéu, Oscar Pierre i Suu, protagonistes de la sessió inaugural

El debat ‘Hipervinculats’, amb David Trueba, Gemma Nierga, Patricia Plaja, Bernat Dedéu, Oscar Pierre i Suu, ha donat el tret de sortida a Cruïlla Talks, el programa de debats i ponències lligat al Festival Cruïlla. Els sis convidats, de diferents generacions i procedències, han debatut sobre nous lideratges a través de les xarxes, les oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat actual i de reptes globals com l’ecologisme, la ultradreta o el feminisme. Ho han fet moderats per la periodista Agnès Marquès, la comissària dels Cruïlla Talks, en una sessió que ha tingut lloc al teatre Villarroel i que ha estat enregistrada pel realitzador Manuel Huerga amb Mediapro per emetre’s properament a TV3.

Publicitat

El debat inaugural de ‘Cruïlla Talks’ s’ha plantejat com una reflexió al voltant de com les noves tecnologies i les xarxes socials ens han canviat la vida, des de l’impacte personal més directe fins a l’impacte global. Les xarxes compacten i globalitzen causes que abans eren locals, i al mateix temps són terreny abonat per a la manipulació, la crítica destructiva i la mentida, ha contrastat Agnès Marquès per iniciar el debat.

El debat ‘Hipervingulats’ és tot just el primer d’una sèrie d’actes programats al cicle ‘Cruïlla Talks’, que el Festival Cruïlla inaugura enguany coincidint amb el seu desè aniversari. La iniciativa combina formats com el d’avui amb entrevistes a personalitats d’arreu del món i altres formats que reflexionen sobre temes d’actualitat amb sentit crític.

És la manera que proposa el certamen per desbordar la mateixa noció de festival musical i completar l’oferta de concerts fora del recinte amb una activitat que, això sí, connecta amb “allò que preocupa i interessa” el seu públic.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca