El CaixaBank Polo Music Festival ven 13.139 entrades i ja prepara l’edició de l’any vinent

David Bisbal va tancar la primera edició del certamen al recinte del Real Club de Polo de Barcelona

Publicitat

El CaixaBank Polo Music Festival va vendre 13.139 entrades en la primera edició, segons han informat els promotors de la iniciativa, que s’han mostrat satisfets amb el resultat. Ara ja treballen en la que serà la segona edició, que es tornarà a celebrar a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona. El cantant David Bisbal va ser l’encarregat de clausurar el primer Polo Music Festival, que també ha reunit Miguel Poveda, Luz Casal o The Original Alan Parsons Project. El certamen ha comptat amb set concerts i el seu director, Juli Guiu, ha destacat la capacitat de Barcelona per “absorbir” noves propostes culturals com aquesta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes