Valls veu amb una “gran preocupació” les converses entre PP, Cs i Vox

El regidor electe a Barcelona es pregunta si hi ha un intent de "normalitzar un partit d'extrema dreta"

Publicitat

El regidor electe a Barcelona Manuel Valls ha expressat aquest diumenge la seva “gran preocupació” per la represa de les negociacions entre Cs i Vox, en aquest cas pels pactes a la comunitat de Madrid. En una piulada, Valls ha criticat que hi hagi “pactes anunciats entre el PP i Vox en moltes ciutats” i “reunions de líders de partits constitucionalistes amb Vox”. “Normalitat democràtica? O normalització d’un partit d’extrema dreta? No és el mateix, i no puc amagar una altra vegada la meva gran preocupació”, ha dit Valls.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca