El pianista sud-coreà Seong-Jin Cho debuta a Barcelona amb Chopin al Palau de la Música

L'artista tanca la temporada de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

El pianista sud-coreà Seong-Jin Cho ha debutat en un concert a Barcelona aquest diumenge al Palau de la Música Catalana durant la cloenda de la temporada 2018-2019 de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM). L’artista, considerat una de les joves promeses internacionals de la música clàssica, ha tocat acompanyat de l’OCM la coneguda composició de Chopin del concert número 2 per a piano i orquestra. A més a més de Chopin, per tancar el concert, el mestre Tomàs Grau ha dirigit l’OCM per interpretar una de les simfonies més conegudes de la música clàssica, la Cinquena de Beethoven. A banda de l’actuació al Palau de la Música, el mateix programa s’ha presentat prèviament dissabte al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

Publicitat

Seong-Jin Cho és considerat un pianista amb un talent “aclaparador” i una musicalitat “innata”, de fet actualment se’l distingeix com un dels artistes “més singulars” de la seva generació. Ofereix un joc reflexiu i poètic, assertiu i tendre, virtuós i ric en colors que combina estil i puresa, impulsat per un impressionant sentit natural de l’equilibri. Se’l defineix com el pianista del moment per les seves destacades col·laboracions amb la London Symphony Orchestra i la Berliner Philharmoniker.

El mestre Tomàs Grau és actualment director titular i artístic de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, i el conviden regularment a dirigir d’altres formacions, com l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, Stuttgart Chamber Orchestra, Moravian Philharmonic Orchestra, Orquestra Simfònica de Múrcia, la de Vigo 430, Orquestra Clàssica Santa Cecília, Orquestra Acadèmia Galamian, Camerata Eduard Toldrà, Orquestra de Cambra de Vic, Orquestra de Cambra de Vila-seca i Orquestra de Cambra de Cervera, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes