El papa convoca des del dimecres vinent a tots els seus ambaixadors a una reunió al Vaticà

El pontifex "desitja consolidar la freqüència triennal de tals trobades després de les realitzades el 2013 i el 2016"

Publicitat

El papa ha convocat a una reunió al Vaticà a tots els seus representants pontificis o ambaixadors des de dimecres vinent 12 de juny i fins al dissabte 15 amb la qual “desitja consolidar la freqüència triennal de tals trobades després de les realitzades el 2013 i el 2016”.

Segons ha informat el director de l’oficina de premsa del Vaticà, Alessandro Gisotti, en la reunió participaran 103 ambaixadors dels quals 98 són nuncis apostòlics, ambaixadors de Francesc als països, i cinc són observadors permanents, els representants en ens internacionals com l’ONU.

A més, en l’última jornada de la trobada, el 15 juny, està previst que participin exnuncis apostòlics jubilats.

El dijous 13 de juny, els ambaixadors convocats seran rebuts en audiència pel papa i davant ells pronunciarà un discurs sobre la diplomàcia vaticana. A més, mantindran dues reunions amb els superiors de la Secretaria d’Estat, algunes conferències sobre assumptes d’actualitat eclesial, de col·laboració internacional i de diàleg interreligiós, i una altra sèrie de trobades, en les quals estaran presents els ambaixadors acreditats davant la Santa Seu residents a Roma.

Publicitat

L’últim dia, el dissabte 15 de juny, Francesc celebrarà una missa a la capella de la Casa Santa Marta, la residència del pontífex, i hi haurà un moment d’oració a la Capella Sixtina. L’esdeveniment conclourà amb un esmorzar del sant pare amb tots els participants el 15 de juny a la Casa Santa Marta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca