Universal Music fitxa Rosalía per publicar el seu tercer àlbum d’estudi

La companyia destaca que l'artista ha creat "un nou híbrid de música flamenca" i està "trencant barreres culturals"

Publicitat

Universal Music Publishing Group (UMPG) ha anunciat el contracte amb la cantant catalana Rosalía per editar el que serà el tercer àlbum d’estudi de l’artista. UMPG ha qualificat Rosalía com a “artista de l’any” en l’àmbit de la música llatina, i ha subratllat l’èxit “global” i de gran rapidesa de la cantant. El president de la companyia, Jody Gerson, ha destacat el control global que Rosalía té de la seva carrera. “Més enllà d’escriure, produir i interpretar les seves cançons, ha creat un nou híbrid de música flamenca i està trencant barreres culturals”, ha assegurat Gerson en un comunicat. De la seva banda, Rosalía ha considerat “un honor” signar amb UMPG, i ha declarat sentir-se molt contenta de formar part d’una empresa que té molts artistes als quals admira.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca