Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima

L'exdirector del MACBA assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol

Publicitat

Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima (MALI) i ocuparà el càrrec que va deixar Natala Maljuf al setembre del 2018. Així ho ha anunciat a través d’una nota el museu, que ha explicat que Marí assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol. El president del MALI, Juan Carlos Verme, ha remarcat “l’àmplia experiència i participació activa de Bartomeu en organitzacions i projectes en tot el món enfortiran les capacitat i l’abast de l’experimentat equip del museu”. Sobre el seu nomenament, Marí ha ressaltat que “aquesta oportunitat representa un repte fabulós i la possibilitat d’aportar” les seves “competència a una institució líder al continent americà”.

Marí ha fet èmfasi en “l’amplitud i la riquesa” de les col·leccions del Museu d’Art de Lima i que el seu equip i el seu potencial permetrà “elaborar discursos i narracions úniques sobre la història per entendre el present i imaginar el futur des de l’art peruà cap al món”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes