Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima

L'exdirector del MACBA assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol

Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima (MALI) i ocuparà el càrrec que va deixar Natala Maljuf al setembre del 2018. Així ho ha anunciat a través d’una nota el museu, que ha explicat que Marí assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol. El president del MALI, Juan Carlos Verme, ha remarcat “l’àmplia experiència i participació activa de Bartomeu en organitzacions i projectes en tot el món enfortiran les capacitat i l’abast de l’experimentat equip del museu”. Sobre el seu nomenament, Marí ha ressaltat que “aquesta oportunitat representa un repte fabulós i la possibilitat d’aportar” les seves “competència a una institució líder al continent americà”.

Publicitat

Marí ha fet èmfasi en “l’amplitud i la riquesa” de les col·leccions del Museu d’Art de Lima i que el seu equip i el seu potencial permetrà “elaborar discursos i narracions úniques sobre la història per entendre el present i imaginar el futur des de l’art peruà cap al món”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca