Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima

L'exdirector del MACBA assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol

Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima (MALI) i ocuparà el càrrec que va deixar Natala Maljuf al setembre del 2018. Així ho ha anunciat a través d’una nota el museu, que ha explicat que Marí assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol. El president del MALI, Juan Carlos Verme, ha remarcat “l’àmplia experiència i participació activa de Bartomeu en organitzacions i projectes en tot el món enfortiran les capacitat i l’abast de l’experimentat equip del museu”. Sobre el seu nomenament, Marí ha ressaltat que “aquesta oportunitat representa un repte fabulós i la possibilitat d’aportar” les seves “competència a una institució líder al continent americà”.

Publicitat

Marí ha fet èmfasi en “l’amplitud i la riquesa” de les col·leccions del Museu d’Art de Lima i que el seu equip i el seu potencial permetrà “elaborar discursos i narracions úniques sobre la història per entendre el present i imaginar el futur des de l’art peruà cap al món”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC retira les esmenes sobre el TC i la Casa Reial per evitar que la dreta tombi els pressupostos de l’Estat

ERC ha retirat aquesta tarda de dimecres les esmenes a la totalitat que havia presentat a les seccions dels pressupostos generals de l'Estat (PGE)...

Aragonès admet que els governs de coalició “no són fàcils”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha admès aquest dimecres que els governs de coalició, com el de la Generalitat, "no són fàcils" i...

Rufián exigeix l’amnistia per abans del 14-F

El portaveu parlamentari d'ERC, Gabriel Rufián, considera "una bona notícia" que el Govern central reformi el delicte de sedició però considera que és una...

Blueproject Foundation tanca les seves portes

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l'espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca