eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima

  L'exdirector del MACBA assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol

  Bartomeu Marí serà el nou director del Museu d’Art de Lima (MALI) i ocuparà el càrrec que va deixar Natala Maljuf al setembre del 2018. Així ho ha anunciat a través d’una nota el museu, que ha explicat que Marí assumirà les funcions com a director executiu a principis de juliol. El president del MALI, Juan Carlos Verme, ha remarcat “l’àmplia experiència i participació activa de Bartomeu en organitzacions i projectes en tot el món enfortiran les capacitat i l’abast de l’experimentat equip del museu”. Sobre el seu nomenament, Marí ha ressaltat que “aquesta oportunitat representa un repte fabulós i la possibilitat d’aportar” les seves “competència a una institució líder al continent americà”.

  Marí ha fet èmfasi en “l’amplitud i la riquesa” de les col·leccions del Museu d’Art de Lima i que el seu equip i el seu potencial permetrà “elaborar discursos i narracions úniques sobre la història per entendre el present i imaginar el futur des de l’art peruà cap al món”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca