Swab Barcelona 2019 presenta la sisena edició de My First Art Fair

Dilalica participarà a la fira d'art de Barcelona

Swab Barcelona 2019 torna a apostar pels projectes joves amb el seu programa My First Art Fair (MY FAF), convidant a quatre galeries que, comptant amb menys de dos anys trajectòria, encara no han participat a cap fira d’art contemporani internacional. Per a Swab és un plaer iniciar aquests projectes en el circuit de fires internacional i oferir-lis un primer contacte amb les institucions i professionals del sector.

Publicitat

Els participants d’aquesta edició són:

DilalicaBarcelona

Hiato ProjectsMadrid / London

No Adress GalleryRio de Janeiro

SoyuzPescara

keni, Pedro Torres, 2019. Dilalica, Barcelona

I Definetely Used and Abused Distance, Stefania Zocco, 2018. Hiato Projects, Madrid / London

Borne knight, Benny Van den Meulengracht-Vrancx, 2017-2018. Soyuz, Pescara
Gabriela Maciel, 2019. No Adress Gallery, Rio de Janeiro
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca