Swab Barcelona 2019 presenta la sisena edició de My First Art Fair

Dilalica participarà a la fira d'art de Barcelona

Swab Barcelona 2019 torna a apostar pels projectes joves amb el seu programa My First Art Fair (MY FAF), convidant a quatre galeries que, comptant amb menys de dos anys trajectòria, encara no han participat a cap fira d’art contemporani internacional. Per a Swab és un plaer iniciar aquests projectes en el circuit de fires internacional i oferir-lis un primer contacte amb les institucions i professionals del sector.

Publicitat

Els participants d’aquesta edició són:

DilalicaBarcelona

Hiato ProjectsMadrid / London

No Adress GalleryRio de Janeiro

SoyuzPescara

keni, Pedro Torres, 2019. Dilalica, Barcelona

I Definetely Used and Abused Distance, Stefania Zocco, 2018. Hiato Projects, Madrid / London

Borne knight, Benny Van den Meulengracht-Vrancx, 2017-2018. Soyuz, Pescara
Gabriela Maciel, 2019. No Adress Gallery, Rio de Janeiro

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes