Dilluns 14 Octubre, 2019

Swab Barcelona 2019 presenta la sisena edició de My First Art Fair

Dilalica participarà a la fira d'art de Barcelona

Swab Barcelona 2019 torna a apostar pels projectes joves amb el seu programa My First Art Fair (MY FAF), convidant a quatre galeries que, comptant amb menys de dos anys trajectòria, encara no han participat a cap fira d’art contemporani internacional. Per a Swab és un plaer iniciar aquests projectes en el circuit de fires internacional i oferir-lis un primer contacte amb les institucions i professionals del sector.

Els participants d’aquesta edició són:

DilalicaBarcelona

Hiato ProjectsMadrid / London

No Adress GalleryRio de Janeiro

SoyuzPescara

keni, Pedro Torres, 2019. Dilalica, Barcelona


I Definetely Used and Abused Distance, Stefania Zocco, 2018. Hiato Projects, Madrid / London


Borne knight, Benny Van den Meulengracht-Vrancx, 2017-2018. Soyuz, Pescara

Gabriela Maciel, 2019. No Adress Gallery, Rio de Janeiro

5,233FansM'agrada
944SeguidorsSeguir
15,511SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca