Penúltima festa del zodíac a Barcelona

Les festes Season és consoliden com les festes del zodíac per antonomàsia

Geminis Season és la penúltima de les festes del zodíac organitzada per SEASONS, un projecte que té per objectiu celebrar tots els aniversaris de Barcelona oferint una programació dissenyada específicament per al signe homenatjat.

Publicitat

Les deu anteriors edicions de SEASONS (Leo, Virgo, Lliura, Escorpió, Sagitari, Capricorn, Aquari, Peixos, Àries i Taure) demostren que cadascuna d’aquestes festes és totalment diferent. Tot canvia basant-se conceptualment en cada signe del zodíac: la música, els visuals, la decoració, el tipus de còctel que es serveixen, les actuacions en viu, les propostes artístiques o performances. Un conjunt que mostra inequívocament de la sensibilitat dels organitzadors per cada un dels signes del zodíac.

SEASONS ofereix a tots els assistents un còctel (inclòs en el preu de l’entrada), que canvia en cada una de les convocatòries segons el caràcter i els colors que defineixin al signe. A més a la festa hi podràs trobar sempre amb les prediccions d’una pitonissa.

Per a fer-ho més especial, cada SEASON compta amb un mocador dissenyat per a l’ocasió, a manera d’objecte fetitxe col·leccionable. Tots els mocadors han estat concebuts per un artista diferent, per exemple el de Bessons és obra d’Irina Slimobich. Enguany el mocador es sortejarà entre els 12 primers assistents. Si creus que faràs tard, sempre pots reservar-lo des de l’Instagram de la festa.

El nou espai 3 de l’Apol·lo es transforma segons la festa amb una decoració diferent – concorde al signe. Per a Bessons tindrem els visuals de Demonio Laplace, i les actuacions de Brenda Carcelero, MBODJ, Internet2 Karaoke i Djimon.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca