Penúltima festa del zodíac a Barcelona

Les festes Season és consoliden com les festes del zodíac per antonomàsia

Geminis Season és la penúltima de les festes del zodíac organitzada per SEASONS, un projecte que té per objectiu celebrar tots els aniversaris de Barcelona oferint una programació dissenyada específicament per al signe homenatjat.

Publicitat

Les deu anteriors edicions de SEASONS (Leo, Virgo, Lliura, Escorpió, Sagitari, Capricorn, Aquari, Peixos, Àries i Taure) demostren que cadascuna d’aquestes festes és totalment diferent. Tot canvia basant-se conceptualment en cada signe del zodíac: la música, els visuals, la decoració, el tipus de còctel que es serveixen, les actuacions en viu, les propostes artístiques o performances. Un conjunt que mostra inequívocament de la sensibilitat dels organitzadors per cada un dels signes del zodíac.

SEASONS ofereix a tots els assistents un còctel (inclòs en el preu de l’entrada), que canvia en cada una de les convocatòries segons el caràcter i els colors que defineixin al signe. A més a la festa hi podràs trobar sempre amb les prediccions d’una pitonissa.

Per a fer-ho més especial, cada SEASON compta amb un mocador dissenyat per a l’ocasió, a manera d’objecte fetitxe col·leccionable. Tots els mocadors han estat concebuts per un artista diferent, per exemple el de Bessons és obra d’Irina Slimobich. Enguany el mocador es sortejarà entre els 12 primers assistents. Si creus que faràs tard, sempre pots reservar-lo des de l’Instagram de la festa.

El nou espai 3 de l’Apol·lo es transforma segons la festa amb una decoració diferent – concorde al signe. Per a Bessons tindrem els visuals de Demonio Laplace, i les actuacions de Brenda Carcelero, MBODJ, Internet2 Karaoke i Djimon.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes