JxCat, ERC, CUP, ANC i Òmnium convoquen concentracions de protesta per al dia que acabi el judici de l’1-O

Es faran arreu del territori amb el tema 'Llibertat: l'autodeterminació és un dret'

Publicitat

JxCat, PDeCAT, ERC, CUP, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural convoquen concentracions de protesta per al dia que acabi el judici de l’1-O, previsiblement dimecres o dijous de la setmana que ve. Les concentracions seran descentralitzades arreu del territori català i a Barcelona es farà a la plaça de Catalunya a les 20 hores. El lema unitari a totes les concentracions serà ‘Llibertat: l’autodeterminació és un dret’. Està previst que la setmana que ve després dels al·legats finals el judici de l’1-O quedi vist per a sentència.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca