El Festival Cruïlla crea un espai de reflexió i debat

Entre els protagonistes d'aquesta edició hi ha la fundadora del moviment #MeToo Tarana Burke

Publicitat

El Festival Cruïlla ha creat un espai de reflexió anomenat Cruïlla Talks com a plataforma de “nous lideratges socials”, i amb motiu dels 10 anys del certamen.

Segons ha informat el festival en un comunicat aquest dijous, aquest programa inclou set activitats com ara debats, converses, entrevistes i activitats familiars, comissariades per la periodista i escriptora Agnès Marquès.

Entre els protagonistes d’aquesta edició hi ha la fundadora del moviment #MeToo Tarana Burke; la futbolista i activista feminista afganesa Khalida Popal; i els creadors Paula Bonet, David Trueba, Gemma Nierga, Patrícia Plaja, Òscar Camps i Xavier Aldekoa, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca