Torra demana a Sánchez una “reunió urgent” per parlar del judici de l’1-O i l’informe de l’ONU

El president garanteix que la decisió de convocar eleccions serà només seva i no de Puigdemont

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, demanarà aquest dimecres a la tarda al president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, una “reunió urgent” per parlar del judici de l’1-O i l’informe de l’ONU. En una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3 d’aquest matí, Torra també ha garantit que la decisió de convocar eleccions al Parlament serà només seva i no de l’expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont. D’altra banda, ha insistit que el cap de llista d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha de ser alcalde però amb un govern independentista, i ha reiterat que hi ha una majoria social a Catalunya a favor de la independència després del cicle electoral del 28-A i el 26-M. Així mateix, Torra ha subratllat que vol escoltar les propostes dels partits i entitats per afrontar la resposta a una eventual condemna per l’1-O.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca