L’artista Cane trenca el seu silenci amb una gran exposició

La galeria Haimney inaugura demà: ‘Món Cane’

Publicitat

Durant gairebé dos anys, l’artista Cane s’ha dedicat en exclusiva a l’street art. Ara torna a la palestra amb el seu treball d’estudi a Haimney aquest pròxim mes de juny.

‘Món Cane’ és la mostra individual de l’artista a la primera planta de la galeria, que ens introdueix en el seu univers personal. Amb una gran amalgama de tècniques i estils, i un prolífic catàleg que recull la inspiració creativa de l’artista, Haimney us convida a conèixer la concepció metòdica i pacient que ha desenvolupat en el seu període de silenci d’estudi autoimposat.

La major part de les seves obres actuals continuen sent fidel a si mateix: una paleta de color brillant i pastís, paisatges remots de vegetació impossible habitats per personatges de somriures perennes, i el sempre absurd present, com a timó de comandament.

Publicitat

Però en aquesta mostra també podrem examinar com l’artista modela sense parar la realitat del seu treball, afegint més detall, més complexitat a les accions dels personatges que finalment enriqueixen els espais i doten tota la composició de pinzellades infinites.

Per primera vegada, els seus personatges abandonen la bidimensionalitat per a adquirir volum en forma de petites escultures, i del seu moviment animat en pantalla.

‘Món Cane’ serà una exhibició festiva i plena de color. El contrasentit i la contradicció seran celebrats, o citant a Alfred Jarry: “El carnestoltes de l’ésser”.

Inauguració: 6 de juny a les 19 hores

Galeria Haimney

Trafalgar 70, Barcelona

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca