Experts d’arreu del món parlen al CCCB de la pèrdua de biodiversitat i el canvi climàtic

'Fixing the future 2019' vol ser un altaveu per a projectes "que despertin consciències"

Una cinquantena d’experts d’arreu del món debatran el 7 i 8 de juny al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) sobre la pèrdua de la biodiversitat, els oceans, els aliments, l’agricultura, les ciutats, els residus i el canvi climàtic. Ho faran en el marc de la iniciativa ‘Fixing the future 2019’, que pretén crear un altaveu per a projectes “que despertin consciències” i afrontin els reptes del futur “d’una forma esperançadora”, segons els seus responsables. Els protagonistes de l’edició d’aquest any són “influents innovadors” que busquen solucions als problemes de la pèrdua de l’hàbitat natural i la biodiversitat o treballen per la preservació dels mars i oceans i pel desenvolupament de l’economia circular.

Publicitat

Per exemple hi participaran Alex Atala que des del seu restaurant D.O.M. preserva els ingredients indígenes brasilers; Bee Wilson, considerada l’escriptora de llibres de nutrició més influent del Regne Unit; Easkey Britton, campiona de surf que investiga els canvis socials que es poden aconseguir gràcies a la connexió entre les persones i el mar, o Miquel Ballester, un dels fundadors de Fairphone, una empresa que fabrica telèfons intel·ligents ètics i justos.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca