Def Con Dos arrenca el seu 30è aniversari amb el primer avançament del seu nou disc: Zombi Franco

Amb aquest primer single, la banda torna al seu so més punk rap

Publicitat

Def Con Dos presenta Zombi Franco, primer avançament de l’àlbum que arribarà el proper any. Amb ell, el grup celebrarà el 30è aniversari de la publicació de la seva primera maqueta el 1989.

Amb aquest primer single, la banda torna al seu so més punk rap. Un so amb el qual es van donar a conèixer a mitjans dels anys noranta i que marca la línia que continuarà el seu proper treball, que veurà la llum amb Warner Music el 2020.

Mals temps per fer grans plans, però ideals per reivindicar el punk rap. No future, ni falta que fa, així com podem comprovar en aquest tema amb el seu corresponent lyric video que estrena Europa Press en exclusiva aquest dimarts.

“S’ha escapat el Zombi Franco, ai quin espant, ai quin espant! Quan anava a ser traslladat, quin desastre! Diuen que t’està buscant, s’ha escapat el Zombi Franco”, presenta la lletra d’aquest poderós retorn de Def Con Dos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca