Colau descartava qualsevol acord amb Valls: “No em plantejo cap tipus d’aliança estranya amb ell”

La líder de BComú responia així la pregunta de si acceptaria els vots de l'ex-primer ministre francès per ser alcaldessa

Publicitat

“No faré cap acord de govern ni de nomenament amb el senyor Valls. No em plantejo cap tipus d’aliança estranya amb el senyor Valls, està totalment descartat això”. Així es pronunciava Ada Colau en una entrevista amb ‘Nació Digital’ quan li preguntaven si acceptaria els vots de l’ex-primer ministre francès per ser alcaldessa. La líder de BComú argumentava que el que vol és liderar un govern progressista, i descartava “aliances” amb forces “de dretes” com la de Valls. “El que no em prestaria mai és a operacions estranyes per treure o posar gent, i encara menys amb una clau d’aliança de Cs i PSC”, va apuntar quan li plantejaven específicament si acceptaria aquests vots per ser alcaldessa i barrar el pas a Ernest Maragall.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes