eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Pessarrodona: “La millor manera que tinc de servir el meu país és maldant per fer molt bé allò que faig, escriure”

  La poeta rep el 51è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes al Palau de la Música

  La poeta, assagista, narradora, traductora i crítica literària Marta Pessarrodona (Terrassa, 1941) ha recollit aquest dilluns el 51è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes al Palau de la Música. “La millor manera que tinc de servir el meu país és maldant per fer molt bé allò que faig, escriure”, ha manifestat Pessarrodona després de recollir el guardó de mans del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri. L’escriptora ha afirmat “alt i clar” que se sent orgullosa de ser catalana. “I avui més que mai. Avui que personifiquem allò tan car per a Josep Carner, el dol i dansa”. A l’acte s’ha llegit una carta de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, en la qual ha alertat: “L’Estat ens demana de 17 a 25 anys de presó. Però no han entès res”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca