Pessarrodona: “La millor manera que tinc de servir el meu país és maldant per fer molt bé allò que faig, escriure”

La poeta rep el 51è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes al Palau de la Música

Publicitat

La poeta, assagista, narradora, traductora i crítica literària Marta Pessarrodona (Terrassa, 1941) ha recollit aquest dilluns el 51è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes al Palau de la Música. “La millor manera que tinc de servir el meu país és maldant per fer molt bé allò que faig, escriure”, ha manifestat Pessarrodona després de recollir el guardó de mans del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri. L’escriptora ha afirmat “alt i clar” que se sent orgullosa de ser catalana. “I avui més que mai. Avui que personifiquem allò tan car per a Josep Carner, el dol i dansa”. A l’acte s’ha llegit una carta de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, en la qual ha alertat: “L’Estat ens demana de 17 a 25 anys de presó. Però no han entès res”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes