La Fura dels Baus porta la ‘Norma’ a Atenes

L'obra està inspirada en 'El naixement de la tragèdia en l'esperit de la música' de Friedrich Nietzsche

Publicitat

La Fura dels Baus portarà a partir d’aquest dimecres la tragèdia lírica ‘Norma’ sota l’empremta de nietzsche a l’Odèon d’Herodes Àtic de l’Acròpoli d’Atenes dins de l’Athens Festival de Grècia en quatre funcions dirigides per Carlus Padrissa.

Inspirada en ‘El naixement de la tragèdia en l’esperit de la música’ de Friedrich Nietzsche, la peça estarà concebuda des d’una òptica precristiana com un “mite ancestral carregat de simbologia”.

L’òpera de Vincenzo Belllini i amb llibret en italià de Felice Romani tornarà a la capital grega, on es va convertir en una de les primeres òperes presentades amb èxit a Atenes el 1837

En el paper principal se situarà la soprano italiaiana Carmen Giannattasio, així com la soprano nord-americana Marjorie Owens, han explicat els organitzadors en un comunicat.

Publicitat

Per desenvolupar part de l’escenografia, els creadors rescaten residus del Mar Mediterrani, i comptaran amb un vestuari “més aviat minso”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes