Pavement, primera confirmació del Primavera Sound 2020

La banda nord-americana de rock alternatiu no farà cap concert el 2020 fora del de Barcelona

El festival Primavera Sound ha anunciat en l’última jornada d’aquesta edició la primera confirmació per al cartell de l’any vinent: Pavement. La banda nord-americana de rock alternatiu oferirà al Primavera Sound 2020 i al NOS Primavera Sound de Porto els dos únics concerts que farà en directe l’any que ve, just quan es compleix una dècada del seu debut al festival, el 2010, quan també va ser el primer grup confirmat. Així, els integrants de Pavement tornaran a actuar junts, tal com ho van fer en la seva gira mundial del 2010, després d’haver-se separat formalment el 1999, quan acumulaven ja una dècada d’exhibició del seu ‘indie’ rock als escenaris. Per la seva part, el líder de la banda, Stephen Malkmus, va llançar a principis d’any el seu últim disc en solitari, ‘Groove Denied’.

El Primavera Sound, que ha tancat aquesta edició amb més de 220.000 espectadors, tornarà al Parc del Fòrum l’any vinent del 4 al 6 de juny. Així mateix, el NOS Primavera Sound se celebrarà al Parque da Cidade de Porto entre els dies 11 i 13 del mateix mes.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca