Netanyahu confirma múltiples bombardejos a Síria en resposta a un atac amb coets

"Respondrem amb gran força a qualsevol agressió contra nosaltres", ha advertit el primer ministre israelià

Publicitat

El primer ministre d’Israel i titular de Defensa, Benjamin Netanyahu, ha reconegut aquest diumenge que l’exèrcit israelià ha dut a terme en les últimes hores diversos atacs a Síria que han causat entre tres i deu, segons l’agència oficial de notícies siriana SANA i activistes sirians.

“Realitzem consultes de seguretat després del tret de (dos) míssils des de Síria als alts del Golán i vaig ordenar que l’exèrcit dugués a terme una operació”, ha explicat Netanyahu al seu compte de Facebook.

“Respondrem amb gran força a qualsevol agressió contra nosaltres”, ha advertit el primer ministre israelià.

Segons SANA, tres soldats sirians han mort i set han resultat ferits en l’atac, i va afirmar que les defenses aèries sirianes van interceptar míssils procedents dels alts del Golán.

Publicitat

D’acord amb la xarxa d’activistes de l’Observatori Sirià per als Drets Humans, l’atac ha deixat una desena de morts, la majoria assessors iranians i milicians del partit milícia xiïta libanès Hezbolá, tots dos aliats del Govern del president sirià, Bashar al-Assad.

Segons l’Exèrcit israelià, els bombardejos han estat efectuats a les localitats de Quneitra, Jan al Shieh i Tel al Shar, i han destruït també dues bateries d’artilleria, una bateria de defensa antiaèria SA-2 i llocs d’observació i intel·ligència.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca