La 20a edició del MAC abordarà el fenomen de les ‘fake news’ i les sèries d’èxit

El reclam d'aquesta 20a edició serà la xerrada que protagonitzaran els periodistes Josep Cuní, Ricard Ustrell i Gemma Nierga

Publicitat

La 20a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà el proper 12 de juny al recinte Roca Umbert Fàbrica de les Arts, a Granollers, abordarà el fenomen de les ‘fake news’ i les sèries d’èxit, segons ha informat l’organització aquest dilluns en un comunicat.

El certamen ha programat més de 30 sessions, activitats i tallers com la conduïda per l’especialista en intel·ligència artificial, Josep Maria Ganyet, els periodistes Marc Argemí i Karma Peiró, la investigadora en Intel·ligència Artificial, Elisabet Golobardes, i el director d’Estratègia Digital i d’Audiències de ‘La Vanguardia’, Javier Martínez, que debatran sobre “el gir de les ‘fake news’ a partir dels avanços digitals”.

També hi ha prevista la presència de guionistes de sèries per tractar la influència de les plataformes, amb responsables de creacions com ‘Les de l’hoquei’ de TV3, ‘Sé quién eres'(Telecino), ‘Benvinguts a la família’ (TV3 i Netflix) i ‘Madres’ (Telecinco), entre d’altres títols.

Una altra de les qüestions que es discutiran serà la comunicació amb perspectiva de gènere amb les periodistes Gemma Ruiz, Elvira Altés i Arantza Díez, en un acte moderat per la directora de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada.

Publicitat

El reclam d’aquesta 20a edició serà la xerrada que protagonitzaran els periodistes Josep Cuní, Ricard Ustrell i Gemma Nierga per contraposar visions de professionals de generacions diferents, així com per saber com encaren el nou panorama comunicatiu.

En total hi haurà 31 cites en el programa del MAC, repartides en 18 sessions, nou presentacions, dos tallers i dues activitats paral·leles, tot amb la participació de 51 ponents i moderadors.

El MAC està organitzat per l’Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Comunicació Local (XAL), i la Generalitat, i, per segon any consecutiu, amb la col·laboració de l’Observatori de la Ràdio a Catalunya, un organisme vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca