Rosalía estrena videoclip

L'artista afirma que Barcelona és el seu "centre", allà on més còmode se sent.

La cantant més famosa de Catalunya va estrenar videoclip ahir. La cançó ‘Aute Cuture’ ja acumula més de tres milions de visualitzacions al portal Youtube.

Publicitat

La cançó destaca per l’estètica barroca de les ungles postisses dels protagonistes. Així com pel deix cristià de la lletra (Y que to’ lo‘ santo tienen su pasa’o (ChaoYo te bendigo si te tengo al la’o (Amén). En tot cas, ens trobem davant d’un nou èxit indiscutible de Rosalía, qui va camí de ser una de les cantants més internacionals del país.

Rosalía: “Com a músic vull permetre’m fer allò que necessiti i, amb el temps, s’entendrà”. 

Així ha escalfat aquest divendres els motors del concert d’estrena del seu nou disc, ‘El mal querer’, aquest dissabte al Primavera Sound. La jove artista de fama mundial ha reconegut en una roda de premsa que no té pressa per publicar cançons i que seria “injust” que ara que disposa d’una posició rellevant en la indústria musical això canviés. “No pretenc que tothom entengui qui soc ara i aquí. Com a músic vull permetre’m fer allò que necessiti i, amb el temps, s’entendrà més”, ha precisat. Així, ha celebrat que el reggaeton es rebi cada vegada “amb menys prejudicis” i defensa que hi ha artistes de “molt nivell”. La cantant s’ha desfet en elogis a la ciutat que l’ha vist “créixer” personalment i musical, Barcelona, el seu “centre” i on més còmode se sent. L’artista reconeix que té la “il·lusió” de fer una gira sola sense el paraigua de grans festivals.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

A finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha afirmat que a finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19 i...

L’ANC inicia aquest dilluns la consulta per ratificar la seva estratègia per incidir en les eleccions

L'ANC ha iniciat aquest dilluns la consulta telemàtica perquè els socis de l'entitat votin per ratificar l'estratègia per incidir en les eleccions catalanes del...

Forcadell no creu que superar el 50% dels vots independentistes canviï “res” pel que fa al Gobierno

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha admès aquest dilluns que és important que els partits independentistes superin el llindar del 50% dels vots en...

Calvet i Borràs rebaixen la importància de superar el 50% dels vots

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, tots dos candidats a les primàries de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca