Rosalía estrena videoclip

L'artista afirma que Barcelona és el seu "centre", allà on més còmode se sent.

Publicitat

La cantant més famosa de Catalunya va estrenar videoclip ahir. La cançó ‘Aute Cuture’ ja acumula més de tres milions de visualitzacions al portal Youtube.

La cançó destaca per l’estètica barroca de les ungles postisses dels protagonistes. Així com pel deix cristià de la lletra (Y que to’ lo‘ santo tienen su pasa’o (ChaoYo te bendigo si te tengo al la’o (Amén). En tot cas, ens trobem davant d’un nou èxit indiscutible de Rosalía, qui va camí de ser una de les cantants més internacionals del país.

Rosalía: “Com a músic vull permetre’m fer allò que necessiti i, amb el temps, s’entendrà”. 

Publicitat

Així ha escalfat aquest divendres els motors del concert d’estrena del seu nou disc, ‘El mal querer’, aquest dissabte al Primavera Sound. La jove artista de fama mundial ha reconegut en una roda de premsa que no té pressa per publicar cançons i que seria “injust” que ara que disposa d’una posició rellevant en la indústria musical això canviés. “No pretenc que tothom entengui qui soc ara i aquí. Com a músic vull permetre’m fer allò que necessiti i, amb el temps, s’entendrà més”, ha precisat. Així, ha celebrat que el reggaeton es rebi cada vegada “amb menys prejudicis” i defensa que hi ha artistes de “molt nivell”. La cantant s’ha desfet en elogis a la ciutat que l’ha vist “créixer” personalment i musical, Barcelona, el seu “centre” i on més còmode se sent. L’artista reconeix que té la “il·lusió” de fer una gira sola sense el paraigua de grans festivals.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca