Interpol reivindica l”indie’ al Primavera Sound més urbà

Els veterans de l''indie' rock Guided By Voices fan ressonar grans èxits i cançons del seu nou treball, 'Zeppelin Over China'

Publicitat
El trio Interpol ha fet valdre el títol de caps de cartell del festival aquest dijous, en què ha repassat la seva extensa discografia rock. Amb el seu debut, ‘Turn on the bright lights’ (2002), el grup novaiorquès va mostrar veu pròpia en l’entorn del ‘revival’ postpunk, fent-se un lloc d’honor en el paradigma ‘indie’. Gairebé dues dècades després, la banda desenvolupa la seva sonoritat amb profunditat emocional i nous matisos en el seu nou projecte, ‘Marauder’, gràcies a l’aliança amb Dave Fridmann. Amb tot, la banda no ha decebut als milers de fans i ha tocat els ‘hits’ més populars, com ‘Obstacle 1’, ‘Evil’ o ‘PDA’. En un escenari més llunyà, al Primavera, els veterans de l”indie’ rock Guided By Voices han fet ressonar cançons del seu nou treball, ‘Zeppelin Over China’.
A ritme tranquil, la banda novaiorquesa ha desgranat alguns dels seus èxits, al costat de cançons de la seva discografia més recent. A l’era del ‘The New normal’, a ritme de hip hop, rap i ‘reggaeton’, el Primavera Sound ha reservat espai per al públic que l’ha fet créixer i que ha respost omplint l’escenari principal.

Guided by Voices posen el colofó de la nit

Són ja més de tres dècades defensant els avantatges del format de butxaca en les cançons de menys de 3 minuts. El 2019, Guided by Voices, a més de publicar nou material, ‘Zeppelin Over China’, la banda d’Ohio liderada per Robert Pollardi fa les maletes per fer ressonar algunes de les gairebé 2.500 cançons que formen part del seu extens repertori, de 25 discos des de 1978, com ‘Game of Pricks’ .

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca