El IX Festival Internacional Orgue de Montserrat aposta pel relleu generacional amb quatre intèrprets joves

Un homenatge al compositor Anselm Ferrer, actuació destacada de l'estiu a la basílica de Santa Maria

Publicitat

A punt de complir els 10 anys, el Festival Internacional Orgue de Montserrat obre la porta al talent jove en els quatre concerts amb entrada lliure que celebrarà aquest estiu a la Basílica de Santa Maria. L’antic escolà de Montserrat, Joan Seguí, amb l’Orquestra de Cambra d’Andorra, un dels organistes més reconeguts de la seva generació, el parisenc Thomas Ospital, el Cor Cererols amb Arnau Ferrer i l’eslovaca Monica Melcova protagonitzaran les actuacions el 22 de juny, el 20 de juliol i el 10 i 24 d’agost. “Hi ha tota una nova generació que s’està formant a un nivell internacional que poden portar el nom de Catalunya per tot arreu com a organistes”, ha assegurat aquest divendres el director del FIOM, Jordi-Agustí Piqué, en la presentació del festival. L’actuació destacada de la 9a edició serà un homenatge al compositor Anselm Ferrer.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes