El contundent neosoul experimental d’Erykah Badu

La cantant nord-americana presenta la seva mescla de les arrels del soul amb influències de jazz i hip-hop

La proposta més multidisciplinar de la programació d’aquest dijous del Primavera Sound ha arribat passada la mitjanit, amb la gram dama del neosoul Erykah Badu, experta en mesclar les arrels del soul amb influències de jazz i hip-hop. El concert de la cantant nord-americana era un dels plats forts d’aquest dijous i no ha decebut a un públic que s’ha entregat a la potència dels seus ritmes, la transversalitat d’estils que ha mostrat i la seva veu contundent. Aquest 2019 fa 22 anys que Badu va debutar amb el premiat ‘Baduizm’.
Badu va trepitjar fort amb el seu debut el 1997 ‘Baduizm’, amb una evolució que l’ha portat el 2015 fins al ‘But your caint use my phone’. El primer single ‘On & on’ es va convertir en un hit a principis de 1997 i pocs mesos després ja havia escalat fins al número u de vendes. En l’àlbum hi havia una conjunció de neo soul, jazz i rap. Va guanyar dos Grammy el 1997, un al millor àlbum de R&B i un altre a la millor interpretació vocal femenina de R&B. Després d’anys de trajectòria, ha guanyat múltiples Grammys.

Publicitat

Cuixart

A través d’una piulada Txell Bonet, la parella de Jordi Cuixart, ha explicat a Twitter que Gabi Ruiz, codirector del Primavera Sound, “ha fet entrega solidàriament d’una invitació personalitzada al festival per Jordi Cuixart” amb un missatge en el qual diu: “Jordi, et trobem a faltar. Aquí sempre tindràs les portes obertes. Espero poder rebre’t aviat i fer-te una abraçada l’any que vinent”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca