El contundent neosoul experimental d’Erykah Badu

La cantant nord-americana presenta la seva mescla de les arrels del soul amb influències de jazz i hip-hop

Publicitat

La proposta més multidisciplinar de la programació d’aquest dijous del Primavera Sound ha arribat passada la mitjanit, amb la gram dama del neosoul Erykah Badu, experta en mesclar les arrels del soul amb influències de jazz i hip-hop. El concert de la cantant nord-americana era un dels plats forts d’aquest dijous i no ha decebut a un públic que s’ha entregat a la potència dels seus ritmes, la transversalitat d’estils que ha mostrat i la seva veu contundent. Aquest 2019 fa 22 anys que Badu va debutar amb el premiat ‘Baduizm’.
Badu va trepitjar fort amb el seu debut el 1997 ‘Baduizm’, amb una evolució que l’ha portat el 2015 fins al ‘But your caint use my phone’. El primer single ‘On & on’ es va convertir en un hit a principis de 1997 i pocs mesos després ja havia escalat fins al número u de vendes. En l’àlbum hi havia una conjunció de neo soul, jazz i rap. Va guanyar dos Grammy el 1997, un al millor àlbum de R&B i un altre a la millor interpretació vocal femenina de R&B. Després d’anys de trajectòria, ha guanyat múltiples Grammys.

Cuixart

A través d’una piulada Txell Bonet, la parella de Jordi Cuixart, ha explicat a Twitter que Gabi Ruiz, codirector del Primavera Sound, “ha fet entrega solidàriament d’una invitació personalitzada al festival per Jordi Cuixart” amb un missatge en el qual diu: “Jordi, et trobem a faltar. Aquí sempre tindràs les portes obertes. Espero poder rebre’t aviat i fer-te una abraçada l’any que vinent”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca