Teletips des de Piramidón

Tota la informació del centre d'art del Besòs

Publicitat

ROSANNA CASANO

Piramidón

Tramoie
Piramidón, Centre d’Art Contemporani
28/05/2019_02/08/2019

L’artista Rosanna Casano va presentar el passat 28 de maig l’exposició “Tramoie”, que podrà visitar-se fins el 2 d’agost a la nostra sala petita.

Després d’una intensa etapa centrada en explorar les diverses qualitats del paper, Rosanna Casano ens presenta un conjunt d’obres, entre collages i teles, unificades sota un títol enigmàtic i al mateix temps suggerent.

Publicitat

Tramoie, italianització inconscient de la paraula “tramoies”, fa referència a un entramat metafòric que subjecta fràgilment diversos cossos en moviment. Un mecanisme natural i espontani que, tot i tenir una aparença inestable, resulta consistent i perenne al pas del temps.


 

RUBEN TORRAS

Easy Rider/AZ-66. Kingman. Arizona. De la sèrie Road Moview

Road Moview – Un món paral·lel
Arts Santa Mònica (Barcelona)
23/05/2019_15/09/2019

L’artista maresmenc participa amb el seu projecte “Road Moview” en l’exposició col·lectiva “Un món paral·lel”comissariada per Joan Fontcuberta i produida per Roca Umbert Fàbrica de les Arts i l’Ajuntament de Granollers.

La mostra, que pren com a eix central un recull de treballs artístics que parteixen de l’ús de Google Street View,  ha anat itinerant per diverses sales durant l’últim any i s’exhibirà al Centre d’Arts Santa Mònica fins al 15 de juliol.

Per altra banda, des de Piramidón tenim el plaer d’anunciar que estem preparant una nova exposició individual amb l’artista que es presentarà el mes de setembre vinent a la nostra sala gran i on es preveu també l’edició d’un catàleg.


 

STELLA RAHOLA

Skyline. Cianotípia sobre paper. 145 x 375 cm. 2018 dins de l’exposició “Babelia & Other Stories”

Stella Rahola, antiga artista resident, inaugura l’1 de juny la seva darrera exposició “Babelia & Other Stories” al Museu Can Mario (Palafrugell) de laFundació Vila Casas.

La mostra, comissariada per Glòria Bosch Mir i Mercè Vila Rigat, presenta treballs de l’artista realitzats entre els anys  2012 i 2019 a partir de diferents tècniques i materials, com el vidre, el metall, la porcellana, el col·lodió humit i la cianotípia, que reformulen els límits de la forma i donen lloc a objectes que semblen trobar-se suspesos en l’aire en un punt d’equilibri total.

L’arquitecta i escultora Stella Rahola explora els límits dels materials en aquesta exposició multidisciplinar que podrà visitar-se fins el 17 de novembre.


 

NOUS RESIDENTS – PRIMER SEMESTRE 2019

Daniel De La Barra, Nano Valdés i Xavi Ceerre al seu estudi de Piramidón

Daniel De La Barra – Lima, 1992

Originari del Perú, el mes de març va començar la seva estada temporal a Piramidón. Format en pintura clàssica, el seu treball tracta actualment sobre l’impacte del colonialisme hispànic a l’Amèrcia Llatina i les repercussions econòmiques que aquest va tenir a les metròpolis.

Nano Valdés – Palma de Mallorca, 1969

Artista de naturalesa nòmada que en els últims anys ha estat vivint a Itàlia i a Grècia, es va incorporar com a resident temporal el mes d’abril. El seu treball, principalment basat en l’escultura i les grans instal·lacions, conjuga diversos elements poètics i apel·la a la força de la natura parant especial atenció als fenòmens de la física.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca