Dilluns 18 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ‘Tancar obrint’, l’última de ‘Les escenes’ de La Capella

  El dimarts 28 de maig es va inaugurar la sisena i última escena de l’exposició que commemora el 25è aniversari de La Capella

  Les escenes. 25 anys després ―comissariada per David Armengol, Sonia Fernández Pan, Eloy Fernández-Porta, Sabel Gavaldon i Anna Manubens― ha resultat ser pràcticament un festival dedicat a l’art emergent de la ciutat organitzat en escenes diverses i que, aquest últim mes, pren nova forma amb la voluntat de “tancar obrint”. Així, l’Escena 6: Tancar obrint afronta la dificultat que suposa tancar una proposta que s’ha volgut caracteritzar per mantenir inestables els contorns. La seva última configuració no podia conduir de cop i volta a un lloc de detenció; a un lloc quiet en què rendir-se a l’apaivagament d’allò estàtic. Aquesta última escena és un tancament que obre. Condueix a alguna cosa que té a veure amb l’esborrament o allò borrós. Esborrament de límits i d’identitats, incloent-hi la de l’espai. No és una “fi”; és una fosa a negre de transició que conté i anticipa la incertesa respecte al futur de La Capella.

  Protagonitzaran la sisena escena les obres de Luz Broto, Black Tulip, June Crespo, Antoni Hervàs, Ocaña, Tere Recarens, Jara Rocha + Joana Moll, Francesc Ruiz, Carlos Sáez i Julia Spínola. L’última de les performances anirà a càrrec de Y€$Si Perse + La Plebeya + Mar Pons + Georgina Soler. Porta per nom The Accelerationist Opera – Act 1 i serà una mena de flashforward accelerat que reprèn tant l’univers d’Ocaña com el tret frankensteinià de la pantomima per donar lloc a la que podria ser la seva actualització performativa fent confluir DJ Set, text i cant.

  Al juliol, es clourà la commemoració del 25è aniversari amb la presentació d’una publicació coordinada per Anna Pahissa que recollirà els principals projectes que han tingut lloc a La Capella i que s’articularà també com a catàleg de l’exposició Les escenes. 25 anys després.

  5,575FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,571SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca