Mai Més: una nova editorial de ciència ficció en català

Al juny es publicaran els primers títols

El sector editorial té un nou segell, Mai Més, que publicarà llibres de ciència-ficció, fantasia i terror en català. La iniciativa neix per aprofundir en una literatura obertament “feminista, integradora, compromesa políticament, ecologista i queer” i preveu la publicació d’uns deu llibres anuals dividits en tres col·leccions. D’una banda, ‘Nüwa’, el segell de les novetats literàries de recorregut internacional (autors amb molts seguidors, llibres premiats, èxits editorials); a més de ‘Catxap’, la col·lecció per a les novel·les curtes i per a l’experimentació amb autors emergents; i ‘Refugi 67’, l’espai dels clàssics, on buscaran publicar llibres i autors de referència en la literatura fantàstica que encara no han estat traduïts al català. El primers títols es començaran a publicar al juny.
L’editorial començarà publicant ‘Alba’, de la premiada escriptora Octavia E. Butler fa servir la ciència-ficció per, segons l’editorial, “confrontar els seus propis conflictes amb la societat, en la seva condició de dona afroamericana”. També té previst editar ‘El rastre del llamp’, de Rebecca Roanhorse, una autora indígena americana que narra la història d’una caçadora de monstres en un futur Estats Units, on després d’un col·lapse ambiental hi ressorgeix amb força la cultura navajo.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

El 71% de les empreses esportives queden fora de les ajudes del Govern

El clúster del sector empresarial esportiu, INDESCAT, ha denunciat que els ajuts anunciats pel Govern al sector de l'esport són insuficients i "no cobreixen...

40 anys sense una llei electoral catalana

40 anys després de la restitució del Parlament la llei electoral catalana continua sent la gran assignatura pendent després de diversos intents fracassats. Catalunya...

El toc de queda de Nadal i Cap d’Any serà de 1.00 hores a les 6.00 hores

El Govern central proposa limitar a sis persones les reunions familiars i socials que se celebrin durant les festes de Nadal i un confinament...

Un buc de la Marina russa expulsa un destructor dels EUA al golf de Pere el Gran

Un buc de guerra de l'Armada de Rússia ha expulsat un destructor de la Marina nord-americana que havia entrat dins d'aigües territorials russes al...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca