Els novaiorquesos Brass Against i els francesos Corou de Berra actuaran a l'(a)phònica de Banyoles

S'han programat una quarantena de propostes, la majoria gratuïtes, del 27 al 30 de juny

Publicitat

El festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha donat a conèixer el programa complet de la propera edició que es farà del 27 al 30 de juny. En total, s’han programat vint espectacles i 21 activitats paral·leles. El cartell d’enguany comptarà amb noms internacionals com els novaiorquesos Brass Against, un col·lectiu d’artistes coneguts per les versions de hits de grups com Rage Against The Machine, que actuaran per primer cop a l’Estat. La formació francesa d”a capella’ Corou de Berra també pujarà a l’escenari del festival de la veu, sumant-se així a altres veus internacionals ja anunciades com la del portuguès Salvador Sobral, guanyador d’Eurovisió el 2017. El 73% de la programació és gratuïta i les activitats es repartiran en 25 escenaris diferents.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes