El Festival Primavera Sound obre aquest dijous amb Interpol com a cap de cartell

Bandes locals i femenines posaran l'accent a les primeres hores

Publicitat

El Festival Primavera Sound de Barcelona obrirà les seves portes aquest dijous al Parc del Fòrum en una edició per primera vegada paritària i que tindrà com a cap de cartell de la jornada a la banda novaiorquesa Interpol, que donarà el tret de sortida a més de 300 concerts.

El trio format per Paul Banks, Daniel Kessler i Sam Fogarino portarà al festival barceloní la seva extensa discografia rock per regnar en la nit, en la qual presentaran ‘Marauder’, el seu últim llançament amb nous cromatismes.

No obstant això, com ha succeït en les últimes edicions, serà la secció electrònica Primavera Bits, a la platja, l’encarregada d’obrir el festival amb els Dj barcelonins IM, que compartiran amb el públic la seva selecció de temes favorits per començar a escalfar motors.

Entre les 16 i les 17 hores, començaran a aixecar-se els principals escenaris del Parc del Fòrum amb el folk de la veterana britànica Bridget St. John; el quartet madrileny Las Odio amb el seu nou i feminista disc ‘Autoficción’, la guitarra acústica de la barcelonina Odina, i la donostiarra Elena Setién amb ‘Another Kind Of Revolution’.

Publicitat

Tarda Folk

La tarda serà el terreny del folk de la nord-americana Soccer Mommy; la sud-africana Alice Phoebe Lou amb ‘Paper Castles’ que va trobar la seva veu cantant pels carrers de París, Ámsterdam i Berlín, i l’indie dels britànics Stephen Malkmus & The Jicks.

També regnaran en la primera hora de la tarda el punk riot de The Mani-les, banda integrada per Maika (Makovski), Olaia (Bloom) i Mariana (Pérez); també serà l’hora de la raresa dels britànics Big Thief.

El capvespre donarà pas a les actuacions del canadenc Mac Demarco amb ‘Here Menges The Cowboy’; el francès Christine and the Queens, un tsunami de pansensualidad, intimideu pop i luxúria funk; la cantautora veinteañera nord-americana Tomberlin, i el pop dolç de l’americana Clairo.

La nit començarà amb el rock de l’australiana Courtney Barnett amb el seu introspectiu ‘Tell M’How You Really Feel’; la noruega Sigrid, guanyadora del BBC Sound of 2018, de microbalada dolça, i els nord-americans Guided By Voices amb gairebé 2.500 cançons en la maleta rivalizando amb els líders de la jornada, Interpol, durant la nit.

Després d’aquesta primera jornada, el festival conservarà plats forts per al divendres, amb la nord-americana Miley Cyrus, i el dia més concorregut de tots: el dissabte, amb Rosalía, Solange, J Balvin i James Blake.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca