Aladdin corona les taquilles dels cinemes de l’Estat

Per darrere se situa 'Pokemon Detectiu Pikachu' amb mig milió d'euros

Publicitat

L’adaptació del clàssic de Disney ‘Aladdin’, dirigida per Guy Ritchie i amb Will Smith al capdavant del repartiment, ha liderat la taquilla espanyola en el seu cap de setmana d’estrena després de recaptar 4,7 milions d’euros, segons recull Europa Press de les dades que publica ComScore a Twitter.

Per darrere se situa ‘Pokemon Detectiu Pikachu’ (0,5 milions d’euros), mentre que els superherois de ‘Venjadors: Endgame’ es mantenen després de diverses setmanes en els primers llocs gràcies als seus 0,4 milions d’euros recaptats.

En quart lloc s’ha situat la cinta de David Yarovesky ‘El fill’ (0,3 milions d’euros), que narra l’arribada d’una sort de ‘Superman’ fosc juvenil, alhora que l’adaptació espanyola de la comèdia ‘Ho deixo quan vulgui’ ha aconseguit el cinquè lloc amb 0,2 milions d’euros.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes