Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju tanquen el cartell de l’Acampada Jove

També s'ha presentat el lema d'aquest any, 'Canviem la història'

Publicitat
Els grups musicals Strombers, Lildami, Adala & The Same Song Band, Sense Sal i Ju tancaran el cartell de l’Acampada Jove del 2019, segons han anunciat els seus organitzadors aquest dimarts. Aquests grups se sumen als 19 que ja s’havien anunciat prèviament. Strombers aterra a l’acampada en el marc de la gira ’20 aniversari’. De la seva banda, Sense Sal hi presenta el seu darrer disc, ‘La Sortida’. Pel que fa al terrassenc Lildami, també hi durà l’últim treball que ha elaborat, ‘Flors mentre visqui’. Adala & The Same Song Band hi duran els ritmes reggae del seu disc ‘Ona’. I la cantautora osonenca Ju debutarà al festival amb la seva actuació. Durant la presentació també s’ha donat a conèixer el lema de la cita d’aquest any, ‘Canviem la història’, en referència a la situació actual del país.
El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha convidat la joventut a “canviar la història” i a encarar “un nou cicle de mobilització” a partir de la sentència del judici.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes