Sitges i Barcelona, entre les deu millors ciutats del món per celebrar el Pride

El municipi del Garraf destaca per l’augment de la popularitat del festival LGTBI, una categoria en la qual la capital catalana rep un aprovat just

Sitges i Barcelona són dues de les deu millors ciutats del món per celebrar el Pride el 2019, segons un rànquing elaborat pel cercador d’allotjaments vacacionals HomeToGo. El municipi del Garraf ocupa el novè lloc amb 32,90 punts de 50, mentre que la capital catalana és la desena de la classificació (32,62). L’informe està elaborat a partir de criteris com la facilitat per arribar-hi, les possibilitats d’allotjament assequible, la legalitat respecte al moviment LGTBI, el creixement anual del Pride al municipi i la vida nocturna amb informació de l’entitat International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA). Sao Paulo, a Brasil, encapçala el rànquing, seguit de Ciutat de Mèxic, Madrid, Nova York i París.

Segons l’informe de HomeToGo, Sitges destaca especialment pel creixement del festival Pride, amb 9,6 punts de 10 possibles, i per les lleis respecte al moviment LGTBI. D’altra banda, suspèn en vida nocturna, amb 3,15 punts.

Publicitat

En canvi, Barcelona rep un aprovat just en l’augment de la popularitat del festival (5,62), així com en el preu de l’allotjament (5,74), una puntuació molt similar a Sitges (5,67). La capital de Catalunya destaca en legalitat (8,6), i supera el municipi del Garraf en vida nocturna (6,18). Totes dues reben la mateixa puntuació en facilitat per viatjar-hi (6,48).

Berlín, Los Angeles i Lisboa ocupen les places immediatament inferiors a Barcelona, amb Benidorm (17è lloc) i València (23a) també en el Top 50.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca