eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La cançó de Rosalía i el colombià J. Balvin ‘Con altura’, una de les deu millors de l’any per a la revista ‘Time’

  El rotatiu destaca la capacitat camaleònica de la cantant catalana

  La cançó ‘Con altura’, de l’artista catalana Rosalía i el creador colombià J. Balvin, ha estat seleccionada com una de les deu millors des de principi d’any per la revista ‘Time’. El rotatiu destaca la capacitat “camaleònica” de la cantant, una qualitat que ha “demostrat” durant el “ràpid ascens en l’últim any”. La publicació nord-americana es refereix a la capacitat de l’artista catalana d’adaptar-se a diferents gèneres musicals, com ara el hip-hop, el flamenc o el reggaeton. “‘Con altura’ sona com el futur de la música pop mundial”, afirma ‘Time’.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca