Denise Duncan serà l’autora resident de la Sala Beckett la temporada vinent

La dramaturga acaba d’estrenar ‘Negrata de merda’ al Tantarantana, Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal Alcover

Denise Duncan serà l’autora resident de la Sala Beckett la Temporada 2019/20. Actriu, productora, directora d’escena i fundadora de la companyia La Pulpe Teatre, la també dramaturga acaba d’estrenar ‘Negrata de merda’ al Tantarantana, Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal Alcover. Entre altres tasques a la Beckett, Duncan tindrà l’encàrrec d’escriure una obra nova per estrenar amb producció del teatre. Així ho han fet les autores residents anteriors, Marilia Samper (‘L’alegria’, 2017), Clàudia Cedó (‘Una gossa en un descampat’, 2018) i Victoria Szpunberg, que estrenarà ‘Amor mundi’ el proper 27 de juny, en el marc del Grec Festival. La Sala Becket ha rebut 33 candidatures de dramaturgs i dramaturgues aspirants a aquesta edició del seu programa ‘Autor/a en residència’.
El programa “Autor/a en residència” de la Sala Beckett consisteix a incorporar una dramaturga o un dramaturg a l’equip artístic de la sala i fer-lo partícip, durant una temporada (de setembre a juliol), de les decisions i activitats artístiques que s’hi duen a terme. A més, l’autor rep l’encàrrec de crear un espectacle de forma expressa per estrenar-lo al llarg de la temporada.

Denise Duncan ha estat escollida en funció de la seva a trajectòria professional i també de “l’interès sociocultural del seu projecte”. Duncan és membre fundadora de La Pulpe Teatro, i entree les seves obres destaquen ‘Está linda la mar’ (autoria i direcció; 2012), premi Mostra de teatre de Barcelona; ‘Vaques sagrades’ de Tarooa Teatre (autoria; Teatre Almeria, 2013); ‘C.O.C.A.’ (autoria i direcció; IT Emergents: Festival Grec, Temporada Alta i FiraTàrrega, Fira de Teatre de Manacor, 2014); ‘La Taverna dels Bufons’ (coautora juntament amb Martí Torras; Teatre Romea); ‘Una dona en el mirall’ (autoria i direcció; Sala Atrium, 2018) i ‘Taques de tardor’ (lectura dramatitzada al cicle “Dones Lliures-Clàssics desgenerats” del Teatre Lliure, 2019), entre altres. Acaba d’estrenar ‘Negrata de merda’ al Teatre Tantarantana.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Forn demana relleus a l’independentisme: “Algunes persones s’han d’apartar”

El conseller legítim Joaquim Forn, empresonat a Lledoners, ha demanat "relleus" als partits independentistes per superar la divisió: "Algunes persones s'han d'apartar i deixar...

Borràs farà president Aragonès en cas que ERC guanyi

La presidenciable de JxCat, Laura Borràs, ha assegurat que farà president de la Generalitat Pere Aragonès en cas que ERC guanyi les eleccions del...

L’interès per llogar un habitatge a Barcelona cau un 26% durant aquest semestre

L'interès per llogar un habitatge a Barcelona ha baixat un 26% durant els darrers sis mesos, i un 32% a Madrid, segons l'estudi 'Influencia...

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca