eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El violoncel·lista Yo-Yo Ma emociona el públic del Palau de la Música amb la música Bach

  El concert forma part de 'The Bach Project', una gira que el portarà a 36 espais del món, i del BCN Clàssics

  El violoncel·lista nord-americà d’origen xinès Yo-Yo Ma ha emocionat aquest divendres el públic del Palau de la Música en un concert íntim amb Bach com a protagonista. El concert s’ha celebrat en el marc del BCN Clàssics i també del ‘The Bach Project’, una gira de dos anys que el músic va iniciar l’agost de 2018 i que el portarà a actuar en 36 llocs singulars d’arreu del món. Yo-Yo Ma ha interpretat les Sis suites per a violoncel sol de Johann Sebastian Bach, que recentment ha enregistrat en el disc ‘Six Evolutions’ (Sony, 2018) i que ha interpretat i enregistrat en nombroses ocasions al llarg de la seva carrera.

  Yo-Yo Ma seguirà a Barcelona aquest dissabte on realitzarà diverses activitats amb entitats i artistes de Barcelona sota el nom de ‘Day of action’, amb “la voluntat d’establir un diàleg amb la població local al voltant de la música, la cultura i la societat”. La seva jornada començarà amb un preludi en forma de petit concert, amb la col·laboració de la trompetista i cantant barcelonina Andrea Motis, als jardins de Sant Pau del Camp.

  Publicitat

  El violoncel·lista visitarà després la seu de Xamfrà, un centre cultural intergeneracional que fa servir la música, la dansa i el teatre per connectar i compartir les diferents realitats socials del Raval.

  A la tarda, Yo-Yo Ma ha convocat al Conservatori del Liceu una extensa llista d’artistes barcelonins per una trobada que culminarà, a les set de la tarda amb una actuació col·lectiva oberta al públic. Yo-Yo Ma conversarà i tocarà amb estudiants locals i internacionals del Conservatori del Liceu, la ja esmentada Andrea Motis, la Sant Andreu Jazz Band amb Joan Chamorro i el duo flamenc-jazz format per Chicuelo i Marco Mezquida.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca