Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida

Cullerés havà estat director dels serveis d'Ensenyament en l'anterior mandat i ara substitueix Josep Borrell, que s'ha jubilat recentment

Miquel Àngel Cullerés és el nou director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida en substitució de Josep Borrell, que s’ha jubilat recentment. Cullerés és llicenciat en Filologia Catalana, té un màster en Lingüística Aplicada i en Direcció Pública i també posseeix un diploma d’Estudis Avançats dins el programa de doctorat sobre ‘La construcció europea: societat, cultura, dret i educació’, i un postgrau sobre ‘Correcció de textos orals i escrits’. Del 2011 al 2018 va ser director dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida, quan la conselleria estava a mans del PDeCAT. També és professor de llengua i literatura catalans, des de 1998 i actualment formava part de l’equip de la delegació de Govern a Lleida.
Cullerés també ha estat director i redactor en cap de les revistes de la comarca del Pla d’Urgell ‘Setze’ i de la publicació de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida, ‘Àmbits’. És autor, entre altres, dels llibres ‘Cent anys de premsa periòdica a Mollerussa’ (1998); ‘Josep Rosell Laporta. Un home, una vida’ (2002); ‘Història de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida’ (1998); ‘La COELL. 30 anys d’història’ (2007) i ‘El món dels àrids’ (2001).
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC retira les esmenes sobre el TC i la Casa Reial per evitar que la dreta tombi els pressupostos de l’Estat

ERC ha retirat aquesta tarda de dimecres les esmenes a la totalitat que havia presentat a les seccions dels pressupostos generals de l'Estat (PGE)...

Aragonès admet que els governs de coalició “no són fàcils”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha admès aquest dimecres que els governs de coalició, com el de la Generalitat, "no són fàcils" i...

Rufián exigeix l’amnistia per abans del 14-F

El portaveu parlamentari d'ERC, Gabriel Rufián, considera "una bona notícia" que el Govern central reformi el delicte de sedició però considera que és una...

Blueproject Foundation tanca les seves portes

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l'espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca