La galeria N2 presenta a Eva Blanch

La inaugiració serà el dijous 30 a les 19.00 hores

La galeria N2 de Barcelona es recorda que el pròxim dijous, 30 de maig, inaugurarà l’exposició ‘Aquaparks‘ on presentarà l’obra d’Eva Blanch. El vernissatge comptarà amb la presència de l’artista.

Publicitat

‘Aquaparks’ és una sèrie de fotografies preses durant quatre estius en diferents
aquaparks d’Espanya i intervingudes posteriorment amb acrílic. L’aigua és un tema recurrent en l’obra de l’artista. En aquesta ocasió centra la mirada en l’aigua com a joc, com a eina per a la diversió, com a mitjà a través del qual es deslliguen les emocions i es fa patent l’alegria de viure… Captura aquests instants i els allibera de la seva qualitat testimonial amb la intervenció pictòrica. Les particulars estructures i artefactes complementaris creats per a un parc d’aquestes característiques també atreuen l’artista. Les formes i colors constitueixen un món paral·lel al de les figures humanes, de gran plasticitat.

Qui és Eva Blanch?

Eva Blanch va estudiar fotografia i disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona i en la Parsons School of Design de Nova York. Va cursar tres anys de Psicologia en la Universitat Autònoma. Ha treballat com a dissenyadora gràfica i Directora d’Art en revistes i estudis de disseny editorial i web. En els últims anys ha compaginat la seva carrera com a artista visual amb l’escriptura. Ha publicat tres novel·les, l’última, Ahora que te vas (Tusquets Editores, 2019). Amb l’exposició Collages en la Galeria Ignacio Lassaletta (2016), es va fer pública la seva faceta com a artista plàstica.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca