eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La galeria N2 presenta a Eva Blanch

  La inaugiració serà el dijous 30 a les 19.00 hores

  La galeria N2 de Barcelona es recorda que el pròxim dijous, 30 de maig, inaugurarà l’exposició ‘Aquaparks‘ on presentarà l’obra d’Eva Blanch. El vernissatge comptarà amb la presència de l’artista.

  ‘Aquaparks’ és una sèrie de fotografies preses durant quatre estius en diferents
  aquaparks d’Espanya i intervingudes posteriorment amb acrílic. L’aigua és un tema recurrent en l’obra de l’artista. En aquesta ocasió centra la mirada en l’aigua com a joc, com a eina per a la diversió, com a mitjà a través del qual es deslliguen les emocions i es fa patent l’alegria de viure… Captura aquests instants i els allibera de la seva qualitat testimonial amb la intervenció pictòrica. Les particulars estructures i artefactes complementaris creats per a un parc d’aquestes característiques també atreuen l’artista. Les formes i colors constitueixen un món paral·lel al de les figures humanes, de gran plasticitat.

  Publicitat

  Qui és Eva Blanch?

  Eva Blanch va estudiar fotografia i disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona i en la Parsons School of Design de Nova York. Va cursar tres anys de Psicologia en la Universitat Autònoma. Ha treballat com a dissenyadora gràfica i Directora d’Art en revistes i estudis de disseny editorial i web. En els últims anys ha compaginat la seva carrera com a artista visual amb l’escriptura. Ha publicat tres novel·les, l’última, Ahora que te vas (Tusquets Editores, 2019). Amb l’exposició Collages en la Galeria Ignacio Lassaletta (2016), es va fer pública la seva faceta com a artista plàstica.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca