La galeria N2 presenta a Eva Blanch

La inaugiració serà el dijous 30 a les 19.00 hores

La galeria N2 de Barcelona es recorda que el pròxim dijous, 30 de maig, inaugurarà l’exposició ‘Aquaparks‘ on presentarà l’obra d’Eva Blanch. El vernissatge comptarà amb la presència de l’artista.

Publicitat

‘Aquaparks’ és una sèrie de fotografies preses durant quatre estius en diferents
aquaparks d’Espanya i intervingudes posteriorment amb acrílic. L’aigua és un tema recurrent en l’obra de l’artista. En aquesta ocasió centra la mirada en l’aigua com a joc, com a eina per a la diversió, com a mitjà a través del qual es deslliguen les emocions i es fa patent l’alegria de viure… Captura aquests instants i els allibera de la seva qualitat testimonial amb la intervenció pictòrica. Les particulars estructures i artefactes complementaris creats per a un parc d’aquestes característiques també atreuen l’artista. Les formes i colors constitueixen un món paral·lel al de les figures humanes, de gran plasticitat.

Qui és Eva Blanch?

Eva Blanch va estudiar fotografia i disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona i en la Parsons School of Design de Nova York. Va cursar tres anys de Psicologia en la Universitat Autònoma. Ha treballat com a dissenyadora gràfica i Directora d’Art en revistes i estudis de disseny editorial i web. En els últims anys ha compaginat la seva carrera com a artista visual amb l’escriptura. Ha publicat tres novel·les, l’última, Ahora que te vas (Tusquets Editores, 2019). Amb l’exposició Collages en la Galeria Ignacio Lassaletta (2016), es va fer pública la seva faceta com a artista plàstica.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes