Adéu May!

La primera ministra anuncia que dimitirà com a líder del Partit Conservador el 10 de juny

Publicitat

La primera ministra del Regne Unit, Theresa May, ha confirmat aquest divendres que dimitirà com a líder del Partit Conservador el proper 10 de juny, quan s’obrirà un procés per triar el seu successor durant el qual continuarà com a cap del Govern.

“Continuaré com a primera ministra fins que s’elegeixi un nou líder”, ha anunciat May en un discurs davant de Downing Street amb el qual ha posat fi a les especulacions de les darreres hores.

La ‘premier’ ha lamentat no haver aconseguit prou consens al Parlament per tirar endavant l’acord del Brexit, encara que ha defensat que creia que la seva manera d’actuar era la més “adequada”. “Malauradament no ho he aconseguit”, ha declarat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes