Piramidón presenta a Rosanna Casano

L'exposició de l'artista resident es podrà veure fins el dia 30 de juliol

Publicitat

El proper dimarts 28 de maig a les 19:30h tindrà lloc a Piramidón (Carrer Concili de Trento 313, planta 16) la inauguració de l’exposició “Tramoie” de l’artista resident Rosanna Casano, que es podrà visitar fins el 30 de juliol.

Tramoie, italianització inconscient del terme, fa referència a un entramat metafòric que subjecta fràgilment diversos cossos en moviment. Un mecanisme natural i espontani que, tot i tenir una aparença inestable, resulta consistent i perenne al pas del temps.

A l’exposició, Casano teixeix un recorregut que bascula entre la figuració i l’abstracció i que ens porta de la línia a la forma. Ella mateixa ho ha volgut definir com una “figuració abstracta” feta a partir de formes simètriques que configuren un joc d’ombres i de lligams que remeten a qüestions essencials de l’existència.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes