El club Wagner Barcelona celebra el seu primer any en el 206è aniversari del naixement del compositor

L'organització ha fet més d'una trentena d'activitats com conferències, maratons monogràfiques i visionats sobre la vida i obra de l'autor

 El club Wagner Barcelona ha celebrat aquest dimecres el seu primer aniversari, coincidint amb el 206è any del naixement del compositor Richard Wagner. L’entitat ha organitzat en els últims 12 mesos més d’una trentena d’activitats com conferències, maratons monogràfiques i visionats sobre aspectes de la vida i l’obra de Wagner, el seu context històric o compositors afins, amb la participació de conferenciants com Josep Maria Solé i Sabaté, Enric Calpena, Xavier Vega, Pol Avinyó o Mar Medinyà. A més, a través d’un agermanament amb el Fòrum Barcelona Clàssica, s’ha debatut sobre el paper de la música o l’òpera amb compositors, directors i gestors culturals. L’entitat també ha permès, a través de la cooperació amb la Gesellschaft der Freunde von Bayreuth, aconseguir entrades a preus reduïts pels seus membres pels Festivals de Bayreuth de l’estiu.
En ocasió de l’estrena mundial de la nova producció a càrrec de Katharina Wagner, besnéta del compositor i directora dels Festivals de Bayreuth, el Club Wagner Barcelona impulsa diversos projectes. Per exemple, unes trobades wagnerianes en el marc del Barcelona Obertura Spring Festival o un concurs de pintura al Liceu entorn l’òpera de Wagner en base a ‘Lohengrin’, el personatge o el drama del mateix nom.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca