AutoEnGanYS entra en campanya electoral

Subvertides les marquesines electorals de tots els partits a Barcelona

Publicitat

El col·lectiu d’artistes AutoEnGanYS ha tornat a actuar als carrers de Barcelona. Aquesta vegada no ha estat per criticar la monarquia o el turisme, sinó per descriure els diferents candidats a l’alcaldia de Barcelona.

El primer cartell que s’ha deixat veure ha estat el del candidat republicà, Ernest Maragall. La publicitat alterada que s’ha pogut veure a plaça Universitat porta per lema un lacònic; “Putos Hipsters”. A les xarxes, el grup subversiu ha fet el següent comentari a la foto: “Com digué el poeta Joan Maragall: el remake siempre es mas nuevo que el original

https://twitter.com/Auto_EnGanYS/status/1131490078235275264

El candidat del PSC, Juame Collboni ha estat el segon a ser subvertit. Amb el lema: “Socialisme i barbàrie” o “Molta policia poca diversió”, el grup d’artistes ha penjat els seus cartells a la pl. Espanya. A les xarxes ho han compartit amb el comentari: “Tan roig com la selecció espanyola!”

Publicitat

Amb Manuel Valls, han anat més enllà i els cartells han estat manipulats per mostrar-lo amb una armilla groga, en una clara referència irònica amb la situació de l’hexàgon. El comentari ha estat: “Vota hermano, el vals del obrero“.

Els cartells de Junts per Catalunya són els que poden recordar més a l’art pop. Així, els cartells d’AutoEnGanYS mostren una botella de Fairy amb el lema: “Cremem Barcelona”. Alhora que la frase que han fet per anunciar-ho diu: “Res més net que CiU”.

https://twitter.com/Auto_EnGanYS/status/1131492471001755649

L’últim cartell compartit a les xarxes socials és el d’Ada Colau. Amb l’acrònim: A.C.A.B. (Ada Colau Alcaldessa de Barcelona), mostren com la dirigent morada té intensió de quedar-se a l’Ajuntament a qualsevol preu.

https://twitter.com/Auto_EnGanYS/status/1131492959227191296

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca