El carrer Trafalgar agafa el relleu a Enric Granados

Dilalica és una nova galeria dissenyada per l'estudi MAIO

La galeria Dilalica acaba d’obrir les seves portes al carrer Trafalgar de Barcelona amb l’editora Cati Bestard i l’artista LouisCharles Tiar al capdavant. El tàndem entén la galeria com una eina per fer projectes, tal com han declarat a Time Out.

Publicitat

El local ha estat reformat per MAIO de tal manera que pugui mutar en funció de les necessitats dels projectes que s’hi instal·lin. L’exposició inaugural, que es podrà visitar aquest cap de setmana, està comissariada per Bestard i Marta Sesé. Entre els artistes exposats s’hi troben; Lara FluxàSlex Plademunt, Elsa AlfonsoClaudia Pagès i Pedro Torres a més de Luz Broto.

Dissabte de vermut a Trafalgar

Aquest dissabte, les galeries del carrer Trafalgar de Barcelona, obriran les seves portes i oferiran un vermut al públic. A partir de les 11.00 del matí s’oferiran visites guiades i la mencioanda beguda a qui hi faci acte de presència. Les galeries que obriran són: RocioSantaCruz, Galeria Miguel Marcos, Galeria Senda, Arte Aurora Barcelona, Foto ColectaniaBlue Project Fundation i Bombón Projects.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca