El carrer Trafalgar agafa el relleu a Enric Granados

Dilalica és una nova galeria dissenyada per l'estudi MAIO

Publicitat

La galeria Dilalica acaba d’obrir les seves portes al carrer Trafalgar de Barcelona amb l’editora Cati Bestard i l’artista LouisCharles Tiar al capdavant. El tàndem entén la galeria com una eina per fer projectes, tal com han declarat a Time Out.

El local ha estat reformat per MAIO de tal manera que pugui mutar en funció de les necessitats dels projectes que s’hi instal·lin. L’exposició inaugural, que es podrà visitar aquest cap de setmana, està comissariada per Bestard i Marta Sesé. Entre els artistes exposats s’hi troben; Lara FluxàSlex Plademunt, Elsa AlfonsoClaudia Pagès i Pedro Torres a més de Luz Broto.

Dissabte de vermut a Trafalgar

Aquest dissabte, les galeries del carrer Trafalgar de Barcelona, obriran les seves portes i oferiran un vermut al públic. A partir de les 11.00 del matí s’oferiran visites guiades i la mencioanda beguda a qui hi faci acte de presència. Les galeries que obriran són: RocioSantaCruz, Galeria Miguel Marcos, Galeria Senda, Arte Aurora Barcelona, Foto ColectaniaBlue Project Fundation i Bombón Projects.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca