Huawei acusa els EUA de “subestimar la força” del gegant tecnològic xinès

Washington dona una moratòria de tres mesos a l'empresa xinesa per preparar la transició

Publicitat

Huawei ha acusat els Estats Units de “subestimar la força” del gegant tecnològic xinès. Així ho ha afirmat el seu fundador, Ren Zhengfei, en unes declaracions a mitjans estatals xinesos i que recull la premsa internacional. Google va admetre dilluns que suspenia els seus negocis amb Huawei arran de la guerra comercial impulsada pels Estats Units de Donald Trump contra la Xina, i que situa la multinacional tecnològica en una “llista negra” de Washington. La decisió pot deixar obsolets els futurs mòbils Huawei, al quedar bloquejat el seu accés a Android, tot i que la pròpia empresa va dir que no hi hauria problema amb els terminals actuals o en stock. Ara, l’administració nord-americana ha donat una moratòria de 90 dies a Huawei per preparar la transició i garantir els serveis actuals.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca