El Museu de Montserrat acollirà una mostra de Jordi Alcaraz

Publicitat

El pròxim dia 7 de juny el Museu de Montserrat inaugurarà les ‘Nits’ de Jordi Alcaraz. L’exposició està sent comissariada per Bernat Puigdollers.

A partir d’aquest juny, la Sala Daura rebrà l’obra de Jordi Alcaraz (Calella, 1963), que representa la confluència perfecta de forma, poètica i concepte. Servint-se de materials ben diversos, com ara metacrilat, tinta o ferro, trenca, des del propi gènere, els límits de la pintura, l’escultura i el gravat. Des de la matèria evoca la idea encara no formulada, l’aura de l’objecte, transforma i deforma la realitat, la recrea i la pensa amb el tacte i les mans. Hereva de la tradició artística catalana dels darrers cinquanta anys, l’obra d’Alcaraz està emparentada amb la ironia i la poètica de Brossa, la matèria de Tàpies i el caràcter eteri de Llena. L’exposició que es podrà veure a Montserrat, comissariada Bernat Puigdollers, farà trontollar el concepte de pintura comunament acceptat i ens endinsarà en una reflexió en torn el propi fet creador, el jo i la realitat.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes