Avui el ZumZeig projecta ‘Da xiang xi di er zuo’

Última oportunitat per gaudir del cinema de Hu Bo

Publicitat

‘An elephan stting still’ de Hu Bo es projecta avui per última vegada al cinema ZumZeig de Barcelona. La sessió està programada per les 19 hores d’aquest dimarts. El film va guanyar al Festival Internacional de Berlín, el Premi de la FIPRESCI (2018) així com també va ser premiada al Festival Internacional de Hong Kong (2018).

El cinema cooperatiu ha distribuit aquest sinopsi: “A la ciutat xinesa de Manzhouli, diuen que existeix un elfant que simplement seu i ignora el món. Manzhouli esdevé una obsessió pels protagonistes de la pel·lícula, una esperada fugida de l’espiral descendent en què es troben. A través de composicions visuals virtuoses, el film explica la història d’un únic dia des de la matinada fins la posta de sol, el moment en què el tren de Manzhouli ha de marxar”.

Aquí podeu comprar l’entrada.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca