‘I tu, sols tu’ un mosaic de sentiments amb una banda sonora molt particular

Arriba aquesta setmana I tu, sols tu un recull de relats de l’escriptora Isabel Canet Ferrer amb pròleg de Flora Sempere

Publicitat

Un emotiu llibre de relats basats en cançons de grups com ZOO, Obrint Pas, El Diluvi, Feliu Ventura, Pupil·les o Pau Alabajos. Un llibre sobre música i sentiments amb pròleg de Flora Sempere, cantant d’El Diluvi.

A I tu, sols tu, l’escriptora Isabel Canet Ferrer ens emociona amb narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Liuard, Pau Alabajos, Carles Pastor i Novembre Elèctric. Un collage de vides que, de vegades, troben en la música raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies. Històries que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances… personatges marcats per molts interrogants però salvats per la música.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca