Diana Damrau portarà aquest dimecres al Palau de la Música un “íntim” recital

Obrirà el recital amb una selecció de 'lieder' de Felix Mendelssohn

Publicitat

La soprano alemanya Diana Damrau portarà aquest dimecres al Palau de la Música un recital íntim en companyia de l’arpista Xavier de Maistre per presentar el que ha considerat una vetllada “romàntica”, ha informat la sala en un comunicat aquest dilluns.

Obrirà el recital amb una selecció de ‘lieder’ de Felix Mendelssohn i Xavier de Maistre interpretarà ‘Le rossignol’, de Franz Liszt, arreglat per a arpa i sobre una melodia russa d’Aleksandr Aliabiev, i la soprano tornarà a l’escenari per interpretar cinc peces impressionistes de Serguei Rachmaninov, entre d’altres.

En un contrast total, en la segona part oferirà un programa de melodia francesa, amb la interpretació De Maistre de ‘Légende’ per a arpa sola, d’Henriette Renié, i Damrau tancarà el recital amb ‘Les chemins de l’amour’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes